23948sdkhjf

Bertelsen & Garpestad: - Vi er på kikk etter nye maskiner på Vei og Anlegg, miniserie del 15

FIRE DAGER TIL ENDE: Messen Vei og Anlegg 2024 som pågår på Lillestrøm nå er et powerhouse for anleggsbransjen i Norge. Tungt serverer smakebiter underveis.

Eivind har snakket med en haug med muntre karer fra Rogaland-bedriften Bertelsen & Garpestad AS som tungt.no møter på Vei og Anlegg, tidlig torsdag.

- I går kjøpte vi en dumper, en Cat 745. Vi har vært i England og prøvekjørt, så vi hadde en plan, sier Per Inge Gravdal, maskinkoordinator i Bertelsen & Garpestad AS.

- Og i dag skal vi til Volvo for å handle en dumper der også, sier Gravdal.

Han og de syv andre fra bedriften synes det er gøy å gå rundt på messen for å se på maskiner og utstyr. Og de skal ikke bare se på Cat og Volvo. De har også merket seg Liebherr og Komatsu.

- Det kuleste å se på er maskiner og utstyr, det er det som betyr noe. Vi ser jo mye i hverdagen, men plutselig er det noe nytt som vi ikke har sett før. I går så vi en kost som kan sope pukk fra jernbanen, og det hadde vi aldri sett før, sier Gravdal.

Han har ikke selv vært på Vei og Anlegg etter at messen flyttet fra Hellerudsletta, og han synes at messa kanskje har mistet litt av sin særegenhet.

- Det var en egen sjarm å være ute. Det var liksom litt mer anleggsbransjen, og litt mer Cowboy.

Bertelsen & Garpestad AS har i dag rundt 120 maskiner og 400 ansatte. De både kjøper og leier maskiner.

Opphav og kilder: En originalserie på Tungt.no

KLIKK for alle artikler i Vei og anlegg 2024.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

4.766