23948sdkhjf

Rogne Industriteknikk AS mener det er gull verdt - Menneskene på Vei og Anlegg miniserie del 17

FIRE DAGER TIL ENDE: Messen Vei og Anlegg 2024 som pågår på Lillestrøm nå er et powerhouse for anleggsbransjen i Norge. Tungt serverer smakebiter underveis.

Magne har snakket med to av folka i Rogne Industriteknikk AS. Salg av grovt og tungt utstyr som svære knuseverk, blir ikke avgjort der og da. Slike kunderelasjoner bygges over tid.

Knut Geir Rogne (69) er tidligere daglig leder, nå salgssjef i Ritas (Rogne Industriteknikk AS). Han har overlatt stafettpinnen til sønnen Stig Rogne (40) som er daglig leder.

Ritas har vært på Vei og Anlegg i en årrekke. Far og sønn mener det er en viktig arena og vise frem hvem de er og at de leverer kvalitet og driftssikkerhet.

- Det er viktig å være på plass her. Det er nettopp her på Vei og Anlegg, om noen steder vi må være. Det er en forventet tilstedeværelse, og det ville ha blitt lagt merke til om vi ikke skulle vært her.

- Hva definerer dere som suksessfaktor for deres messedeltagelse?       

- Vi ønsker helt enkelt å vise frem noe av det vi kan levere.

- Hva er det viktigste budskapet dere formidler på messen?                     

- Det er som nevnt, å vise at vi eksisterer og hvem vi er. Vi leverer alle typer grov- og finknusere på hjul og belte fra svenske Jonsson, i tillegg til service og deler.

Swemas produserer deler for ettermarkedet og utfører i tillegg større renovasjoner Ritas ikke kan gjøre selv.

Ritas har kontor og delelager på Magnor i Eidskog like ved svenskegrensen. Det er praktisk i og med at maskiner og deler fra både Jonsson og Swemas kommer fra Sverige.

Opphav og kilder: En originalserie på Tungt.no

KLIKK for alle artikler i Vei og anlegg 2024.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.422