23948sdkhjf

Metso viser frem finknuser - Menneskene på Vei og Anlegg miniserie del 18

FIRE DAGER TIL ENDE: Messen Vei og Anlegg 2024 som pågår på Lillestrøm nå er et powerhouse for anleggsbransjen i Norge. Tungt serverer smakebiter underveis.

Magne har snakket med Lars Kjærås, som er direktør for pukk og grus for Metso i Norge. Han forteller til Tungt at den nye modellen, HP350e, er en videreutvikling av HP300.

- Den forrige modellen er den vi har solgt desidert mest av globalt. Den var også god, men nå har det gode, blitt bedre.

Denne finknuseren har 17 prosent mer effekt, målt i kilowatt. Det gir tilsvarende mer knusetrykk. Nedknusingen er hvordan resultatet blir målt og nå går det altså fortere.

- Tidligere modeller måtte støpe mantlene, siden slitegodset var fastmontert. Det er ikke behov for støping på denne knuseren. Det betyr mindre stopp-tid. Dette kalles «skrudd teknologi» og er egentlig en liten forbedring som betyr mye for kunden.

- Hva er det viktigste budskapet dere formidler på messen?                     

- Det er både denne nyheten HP350 og en liten forsmak på det som kommer midt i mai. 14. mai lanserer vi Loko-launch. Det er en elektrifisering av hele det mobile utvalget av maskiner.

Metso har vært deltaker på Vei og Anlegg i veldig mange år. Bortsett fra denne messen, forteller Kjærås at de ikke er spesielt aktive på messer.

- Vei og Anlegg er størst og viktigst, så her må vi vise oss frem.

- Hva definerer dere som suksessfaktor for deres messedeltagelse?       

- Vi er opptatt av å ha flest mulig kundemøter, både for nye og eksisterende kunder. Knusing og sikting er ikke noe folk flest eller bransjen vet mest om. Derfor er det ekstra viktig å vise seg frem og skape relasjoner.

Opphav og kilder: En originalserie på Tungt.no

KLIKK for alle artikler i Vei og anlegg 2024.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078