23948sdkhjf

Helelektrisk Keestrack fra Fredheim Maskin - Menneskene på Vei og Anlegg miniserie del 19

FIRE DAGER TIL ENDE: Messen Vei og Anlegg 2024 som pågår på Lillestrøm nå er et powerhouse for anleggsbransjen i Norge. Tungt serverer smakebiter underveis.

Eivind har snakket med Fredheim, som har med seg flere maskiner innen mobile knuseverk, sikteverk, stackere og hydrauliske hammere.

Av produktnyheter har viser de frem en helt ny telestacker, en ny zeromaskin fra Keestrack som heter K3E, og de har kommet med bedre og lettere strømkabler.

- Vi ønsker at våre kunder skal gå over på nettstrøm, og da er det viktig at kablene ikke er store og tunge. De nye kablene er lettere slik at det blir enklere for de som håndterer disse, sier daglig leder Per Olav Fredheim.

Han legger til at de nå også har flere maskiner som har serviceintervaller på 5.000 timer, siden de elektriske maskinene ikke har noe olje og filter å bytte. Blant de mobile knuserne er det Sandvik 443 som er en av nyhetene Fredheim ønsker å vise frem.

- Sandvik 443 vises for første gang frem på en messe som Vei og Anlegg. Maskinen er basert på forrige modell, men nå er den helelektrisk og stort sett hele maskinen oppdatert, sier Fredheim.

Han viser også frem Keestrack K3E Zero som er en helelektrisk ny mobil knuser. Den kom fersk fra fabrikken rett før messen.

- Vi har frontet K5 og K7 som helelektrisk tidligere, og satser nå på denne mindre maskinen som helelektrisk, sier Fredheim.

Opphav og kilder: En originalserie på Tungt.no

KLIKK for alle artikler i Vei og anlegg 2024.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078