23948sdkhjf

Lastebilfest i Ålesund: Bertel O. Steen "åpnet" nytt anlegg i strålende vær denne uken

SPLITTER NYTT ANLEGG:  Tirsdag denne uken var det åpningsfest ved det nye BOS-anlegget på Digerneset næringspark, rett utenfor Ålesund. 

Thore Kjetså forteller at kunder og samarbeidspartnere og  ansatte fra hovedkontoret i Lørenskog var på plass da anlegget ble offisielt åpnet. Bygget ble ferdigstilt for snaut ett år siden, men aldri hatt en skikkelig åpningsfest … før nå.

- Vi benyttet sjansen til å lage til noe stort nå som TEST THE BEST- lastebilkaravanen kom til Ålesund, tilføyer Jens Mosveen, driftsdirektør for Bertel O. Steen Lastebil og Buss forhandlerne. 

I Ålesund kan kundene glede seg over et moderne verksted med god plass, god kapasitet og utvidet åpningstid.  BOS-forhandleren har 10 ansatte og 5 løp på verkstedet.

Kunder og samarbeidspartnere fikk servert grillmat og, litt senere på kvelden, live-musikk fra en lokal trubadur i en sideåpnet eActros som ble brukt som scene. 

Jarle Viuls, sjefen i Bertel O. Steen Lastebil og Buss, ønsket alle velkommen, introduserte alle de ansatte for gjestene og erklærte bygget som åpnet.

Dessuten: Kvalifisering til Kjetting - NM

Men ikke bare fest: I samarbeid med Heidi Rudaa fra det lokale NLF (Norges Lastebileier Forbund) var det også mulighet for alle besøkende å kvalifisere seg enten i lærling- eller proffklassen til finalen i Kjetting- NM 2025. 

Mange fikk prøvd seg, men det var spesielt en som utmerket seg godt. Tor Gustav Amdam, lærer på Borgund Videregående skole, fikk bestetid på 25.sekunder. 

Tett bak var også Stine Dahlen, sjåfør for Haagensen Entreprenør AS, som fikk lagt på kjettingen på knirkefrie 34 sekunder.

Og mer rekruttering: Yrkesskole på besøk

En Mercedes-Benz-buss, som seg hør og bør, transporterte ungdommene fra Borgund videregående skole til forhandleren. Elevene fikk en omvisning av lokalene og de nye lastebilene. De radiostyrte mini-eActrosene var også en av de mange aktivitetene denne dagen.

- Det er veldig viktig å smitte vår entusiasme til bransjen over til ungdommene, de er jo tross alt de som skal overta etter oss, mener altså driftsdirektør Jens Mosveen avslutningsvis.

Kommenter artikkelen (1)
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047