23948sdkhjf

Unike konferanseopplevelser til sjøs med DFDS

EN ANNERLEDES KONFERANSE: DFDS tilbyr skreddersydde konferansearrangementer som kombinerer faglige, hyggelige og sosiale opplevelser på cruise mellom Oslo og København.

- En konferanseopplevelse på sjøen er en annerledes og unik opplevelse som gir mulighet til å kombinere faglig kreativitet med hyggelige og sosiale opplevelser, forteller Heidi Olsen som er key account manager i DFDS.
Hun jobber mot det norske bedriftsmarkedet, og har en sentral rolle med henblikk på å utvikle og skreddersy konferanseopplevelser til norske bedrifter, organisasjoner og foreninger som ønsker å utnytte de spesielle mulighetene som et København-cruise byr på.

OM DFDS
DFDS er et anerkjent rederi med lange tradisjoner og en solid historie innen skipsfart. I tillegg til persontransport og frakt, tilbys det konferanser og arrangementer målrettet bedriftsmarkedet om bord på de moderne og komfortable skipene som forbinder Norge og Danmark.

Konferanse med havutsikt
Hver ettermiddag kl. 15 legger DFDS fra kai i Oslo med destinasjon mot København. - Konferansegjestene kan imidlertid komme om bord allerede på formiddagen og starte sine faglige opplegg. Det betyr også at de kan ha med eksempelvis foredragsholdere eller utstillere som ikke skal være med på selve båtturen, sier Heidi Olsen.

"Når man som bedrift velger å avholde en konferanse som en cruise-tur, skaper man noe man er sammen om, og det bidrar uten tvil til en spesiell stemning og et bra fellesskap."
Heidi Olsen, DFDS

Når båten seiler ut gjennom Oslofjorden kan gjestene fortsette aktivitetene sine i flotte konferanselokaler med havutsikt. Og på ettermiddagen og kvelden kan de faglige aktivitetene suppleres med mye god mat og drikke i båtens restauranter som også er godt egnet til store bedrifter som ønsker å holde gruppen samlet. - Nettopp det å kunne holde folk samlet – i både faglig og sosial sammenheng – er noe av det vi får mange positive tilbakemeldinger på. Når man som bedrift velger å avholde en konferanse som en cruise-tur, skaper man noe man er sammen om, og det bidrar uten tvil til en spesiell stemning og et bra fellesskap, uttaler hun.

Fabelaktige København
DFDS er det eneste rederiet som opererer på den historiske seilruten mellom Oslo og København.

- Noe av det konferansegjestene biter merke i er følelsen av «dansk hygge» som de opplever med en gang de kommer om bord på skipet. Veldig mange er også opptatt av nettopp reisen fra storby til storby, og de helt spesielle opplevelsene som venter i København neste formiddag. Vi hjelper ofte med å planlegge og arrangere turer. Det kan eksempelvis være båttur på kanalene i København etterfulgt av lunsj i Nyhavn – før skipet seiler tilbake mot Oslo enten kl. 15 eller 16:30 på ettermiddagen, avslutter hun. DFDS tilbyr ikke bare konferanser og events om bord, men arrangerer også andre bedriftsturer. Eksempelvis er bookingen til årets julebordsesong allerede startet hvor hyggelige opplevelser i den danske storbyen og ikke minst besøk på de mange julemarkedene i København er attraktive aktiviteter.

Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063