23948sdkhjf

Deutz-Fahr: Moni vil importere til Norge fra 2025

TUNG NORDISK AKTØR: For to år siden overtok Moni Worldwide ApS importen av Deutz-Fahr til Danmark. Fra før har de importen til Sverige, og fra 2025 vil de også ha importen til Norge og Finland.

Det er HCP Norge som har hatt importen av Deutz-Fahr i Norge. Bedre Gardsdrift har snakket med Lars Wear, administrerende direktør i HCP Nordic, om hva dette innebærer for kundene deres framover.

- Vi har nå rigget oss så vi kan skaffe deler slik at våre kunder skal bli ivaretatt, sier Wear til Bedre Gardsdrift. Nettstedet skriver videre at HCP ennå ikke vet hva endringene i importsiden innebærer for HCP Norge.

En av verdens største

I Norge ligger traktorene fra Deutz-Fahr på en sjetteplass på salgsstatistikken for 2023 med  104 nyregistrerte maskiner. Det er et stykke opp til John Deere sine 655 nyregistrerte. 

Det er italienske SDF Group som har inngått avtalen med Moni Worldwide. SDF Group er en av verdens største produsenter av traktorer og produsent av traktormerket Deutz-Fahr. Selskapet hadde en omsetning på to milliarder euro i 2023.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079