23948sdkhjf

Arendalsprogrammet er klart

I kveld halv åtte sjøsettes konferanseprogrammet til Det Norske Byggemøte ombord på "Medvindbåten" MS Sandnes under Arendalsuka.

Det Norske Byggemøte er en ny møteplass for alle bransjer i byggenæringen som avholdes under Bygg Reis Deg 18.–21. oktober på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Utslippsversting

Byggenæringen er Norges nest største næring, og på verdensbasis står næringen for 40 priosent av det totale klimagassutslippet. Målet med Det Norske Byggemøte er å legge til rette for en mer bærekraftig byggenæring.

– Målet for konferansen er økt verdiskaping med mindre samlet miljøbelastning. Dette betyr økt konkurransekraft og bedre inntjening for de som er mest fremoverlent og nytenkende i bransjen, melder Gunnar Glavin Nybø, administrerende direktør i Bygg Reis Deg.

Smakebiter

Under lanseringen i Arendal vil du få smakebiter på programmet samt korte innledninger fra Øyvind Skarholt (Byggevareindustriens Forening), Jon Sandnes (Byggenæringens Landsforening), Liv Kari Skudal Hansteen (Rådgivende Ingeniørers Forening), Hege Schøyen Dillner (Veidekke), Tor Inge Hjemdal (DOGA) og Gunnar Glavin Nybø (Bygg Reis Deg).

Fullstendig konferanseprogram er tilgjengelig fra tirsdag 15. august på www.byggreisdeg.no.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062