23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk rører på seg. Her er siste ukes stillingsendringer innen bygg og anlegg.

John Arne Eiken er ny konsernleder/kjedeleder i Byggesystemer Norge. Sunnmøringen kommer fra stillingen som administrerende direktør i rørleggerkjeden Bademiljø. Byggesystemer Norge har 120 ansatte fordelt på ni datterselskaper, derav åtte i Nord-Norge og ett i Oslo.

Tone Hegland Bachke er ny administrerende direktør i Implenia Norge. Hun har ledet organisasjonen midlertidig siden mai da den tidligere direktøren, Stig Ingar Evje, ble borte på en fjelltur. Evje er nå bekreftet død. Tone Hegland Bachke er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har 20 års erfaring fra finans og industri.

Øystein Fjellheim er ansatt som forskningsleder for Energi og inneklimagruppa i SINTEF Byggforsk. Avdelingen består av 10 personer. Fjellheim vil også gå inn i ledergruppen for Sintefs Avdeling Bygninger og installasjoner i Oslo. Fjellheim, som kommer fra stillingen som teamleder i Caverion Esco, tiltrer i den nye stillingen 1. desember.

Dan Aborrelund er ny montasjesjef hos fasadeentreprenør HubroHansen. Aborrelund kommer fra Hubro Hansens danske søsterbedrift HSHansen har bakgrunn som fagarbeider etterfulgt av konstruktørutdanning.

Vet du om flere nyansettelser? Send oss en mail!

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078