23948sdkhjf

Nytt om navn

Folk rører på seg. Her er siste ukes stillingsendringer innen bygg og anlegg.

Frank Duvholt har overtatt som ny administrerende direktør i grunnentreprenøren Marthinsen & Duvholt. Det var Frank Duvholt og Svein Håkon Marthinsen som etablerte selskapet i 1999. Skanska kom inn på eiersiden i 2011, og Frank har de siste årene hatt rollen som leder av region Vestfold.

Arkitekt Lars Holm er ny regiondirektør for næringseiendom i Skanska Eiendomsutvikling. Han går fra rollen som prosjektsjef for næringseiendom i samme virksomhet.

Trond Wergeland er ansatt som ny avdelingsleder Mimax Asfalt & Betong i Bergen. Wergeland har 10 års erfaring i faget fra Brødrene Ulveseth. Linda Kjeksrud er ny HMS/KS-leder for Mimax-avdelingen på Østlandet.

André Høvstad har tiltrådt som salgssjef for Cramo i Trondheim, etter en periode som salgs- og markedssjef i Caverion. Key account manager i Cramo Vidar Berg begynte 1. september som salgssjef for Cramos avdeling på Romerike, Hedmark og Oppland.

Terje Bygland Nikolaisen fristilles fra stillingen som adm. dir. i Cowi. Inntil videre vil Cowi ledes av Egil Bøckmann som daglig leder i nært samarbeid med COWI-gruppens COO Rasmus Ødum.

Arvid Horn er tilbake til Insenti som anleggs- og prosjektleder. Han var ansatt i selskapet fra 2012 til 2016, og valgte nå å komme tilbake fra Hent, hvor han har vært med på å lede arbeidet med Vålerenga kultur- og idrettspark.

Beiron Palm har tiltrådt som ny daglig leder i drivhusaktøren Grønt Fokus, den norske virksomheten til Skånska Byggvaror. Palm har tidligere vært ansvarlig for forretningsutvikling i konsernet.

Geir Hagehaugen har begynte i forrige uke som direktør for divisjon Stor-Oslo i HR Prosjekt. Hagehaugen kommer fra stillingen som Vice President Buildings i Cowi.

Jørn Weiby er ny selger hos TrioVing på Ski i Akershus. Han skal drive med salg til dørprodusenter i stål, tre og aluminium.

Jan Erik Søreide har fått den nyopprettede stillingen som salgs- og markedssjef hos Østerbø Maskin, som blant annet driver med notvaskere og  strømaggregat. Østerbø er utdannet ingeniør og har jobbet flere år i oljebransjen i Bergen.

Vet du om flere stillingsendringer eller nyansettelser? Send oss en mail!

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078