23948sdkhjf

Skal bygge skoleanlegg i Flesberg

Entreprenøren Backe Stor-Oslo har fått oppgaven med å bygge skolen og flerbrukshallen på Stevningsmogen i Flesberg kommune.
- Vi er veldig godt fornøyde. Vår visjon er å utvikle og bygge lokalsamfunn. Vi i Backe Stor-Oslo er derfor både stolte og ydmyke over denne oppgaven med å kunne bygge og utvikle en fremtidsrettet skole for Flesberg kommune, sier daglig leder Arne Landmark i Backe Stor-Oslo til Bygg.no.

Lovord om konseptet
Skoleanlegget skal utvikles av entreprenøren i samarbeid med arkitektfirmaet Spinn Arkitekter og Norconsultsom landskapsarkitekt, skriver Bygg.no.

Prosjektleder for Flesberg Skole 2019, Kristin Borander i WSP Norge, er full av lovord om konseptet entreprenøren har utviklet.

- Skattekista (konseptnavnet, red. anm.) svarer opp rom- og funksjonsprogrammet på en veldig god måte. Konseptet ivaretar skolen og idrettsfunksjonene svært godt. Flerbruksbehovet i skolens hjerte er helt forbilledlig løst. Her kommer nærmiljøfunksjonene frem på en måte som gjør bygget funksjonelt nær sagt hele døgnet, sier Borander til Bygg.no.

Det har ikke vært mulig å få informasjon om kontraktsverdien på skoleprosjektet.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079