23948sdkhjf

Betonmast Rotstigen blir til Mesterhus Innlandet

Tidligere ansatte i selskapet ønsker å øke fokuset på boligbygging, og kjøper opp selskapet samt Betonmast Rotstigen Salg.

Dette kom frem i en rekke artikler, blant annet hos Oppland Arbeiderblad (NB: betalingsmur) og en pressemelding. 

- Selskapene kommer til å ha en tydelig Mesterhusprofil, heter det i meldingen.

Kjøperne er som følger: Terje Braathen, Trond Engstrøm, Bjørn Åge Scheide og tidligere eier og ansatt Ole Kristian Lundby.

I meldingen kommer det frem at det etablerte byggeselskapet blir til Rotstigen AS, mens salgs- og utviklingsselskapet får navnet Mesterhus Innlandet.

Målet er å kunne få en mer tydelig boligprofil ved markedsføring av Mesterhus.

Alle ansatte i Betonmast Rotstigen beholder stillingene sine i det nye selskapet, og kjøperne ser på oppkjøpet som en god mulighet til å kunne utvikle selskapet videre.

– Vi satser offensivt. Vi ønsker særlig å satse på eneboliger og leiligheter i Mjøsområdet. Og i disse dager styrker vi staben med ny byggeleder, sier daglig leder Terje Braathen i meldingen.

Fra Betonmast sin side, er dette en del av en plan om å rendyrke selskapets entreprenørvirksomhet. Nylig kom det også frem at selskapet selger selskapene TVB Bolig AS og TVB Tomter AS

– For Betonmast har det vært svært viktig få inn riktige eiere av Rotstigen. Vi mener at den løsningen som presenteres i dag, gir grunnlag for den beste og sikreste utviklingen av selskapet. Selskapet har  vært et positivt tilskudd til Betonmast i de årene vi har eiet det, og vi ønsker de nye eierne all lykke til på veien videre, sier Jørgen Evensen, administrerende direktør i Betonmast. 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063