23948sdkhjf

Røyken-bedrift: - Det har vært et eventyr med suksess fra dag én!

I 2002 fusjonerte RS Bygg og Stenseth Gulvpuss til Stenseth & RS Entreprenør AS. I dag er bedriften en av Røykens mest stabile selskap med 450 millioner i omsetning.

Nylig tok gründerne bak bedriften en prat med Drammens Tidende (NB: betalingsmur) forrige uke, og fortalte om deres umiddelbare suksess etter fusjoneringen.

– Helt siden fusjonen for 17 år siden har dette vært en stor suksess, sier Geir Stenseth til nettstedet. Stenseth tok selv over bedriften Stenseth Gulvpuss etter sin far.

Og en suksess har det virkelig vært.

Nesten to tiår etter fusjoneringen kunne bedriften i år melde at resultatet for 2018 inkluderte 250 millioner kroner i omsetning, samt flere prestisjeprosjekter for bedriften.

I 2017 var veksten for selskapet såpass kraftig at de valgte å etablere to egne selskap innad i bedriften – et for anlegg og et for bemanning. Dette gav Stenseth & RS Entreprenør AS en konsernmodell, melder DT.

I rene tall stiller bedriften nå med 200 ansatte, som støper omtrent 50.000 kubikk i året, samt legger 5.000 tonn armering.

Ovenfor nettstedet forklarer de to gründerne litt om hvordan de fant suksess for bedriften deres. Dette kommer av flere grunner, forklarer de.

– Foruten at vi leverer kvalitet og er blitt hedret for dette, så ønsker vi å bli gjenkjent på høy produktivitet, KS-arbeidet og ikke minst vårt HMS-arbeid. Vi er nøye med å ta vare på folkene våre. Vi er avhengig av at de trives og gjør en god jobb, sier Stenseth til DT.

Petter Kveil, daglig leder for bedriften, forteller videre om de prosjektene Stenseth & RS har fått være med på de siste årene:

– Vi har blant annet hatt alle betongarbeidene i det nye skianlegget rundt Holmenkollbakken og flere store bygg ved Barcode i Oslo. Vi hadde inne anbud på mange slike store jobber før vi begynte å få dem. Men, etter å ha fått en slik jobb og levert den punktlig og med høy kvalitet, så var det lettere å få flere slike oppdrag, sier Kveil.

Les mer om suksesshistorien bak selskapet hos Drammens Tidende (NB: betalingsmur).

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111