23948sdkhjf

Bygger OBOS-prosjekt til 370 millioner

OBOS Nye Hjem har gitt Veidekke oppdraget med å bygge Humla borettslag, som er femte byggetrinn med 184 leiligheter og parkeringsanlegg på Vollebekk i Oslo øst.

Kontrakten er en totalentreprise verdt 370 millioner kroner ekskl. mva.

Prosjektet er planlagt Breeam Good-klassifisert og byggeplassen blir fossilfri.

- Vi takker nok en gang OBOS for tilliten og for at vi får være med på å omdanne Vollebekk til et attraktivt bomiljø. Vi vil med dette byggetrinnet øke takten til over 400 leiligheter i produksjon på Vollebekk, et prosjekt vi har fått gleden av å være med på å utvikle helt fra starten av i tett samarbeid med OBOS. I godt samspill har alle aktører vært involvert for å sikre en optimal og helhetlig byggeprosess, sier konserndirektør Hans Olav Sørlie i Veidekke Bygg Norge.

- Her velger vi å igangsette bygging før salgsstart. Vi opplever at interessen for leiligheter i den nye bydelen øker i takt med ferdigstillelsesgraden her. At Veidekke har gitt oss en riktig pris på totalentreprisen er også en en viktig grunn til at vi velger å sette i gang, forteller Arne Baumann, konserndirektør for boligutvikling i OBOS.

Vollebekk ligger i bydel Bjerke øst i Oslo, og har i mange år vært kjent som industriområde. Dette endres nå gjennom et stort byutviklingsprosjekt hvor store deler skal bygges opp helt på nytt. Når det står ferdig vil det nye boligprosjektet totalt bestå av over 800 boliger og noe næringsvirksomhet.

Byggearbeidene starter i mars med planlagt ferdigstillelse sommeren 2022.

Opphav og kilder: Pressemelding

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14