23948sdkhjf

Bygger Felleskjøpets nye sentrallager

Hele eiendommen er på 60 mål, og vil når alt står ferdig blant annet ha et lagerbygg på 20.000 kvm med automasjonsløsninger og andre tilpasninger til vareslag og vareflyt.

Veidekke Logistikkbygg har skrevet kontrakt med Olav Thon Eiendom (Gardermoen Park AS) om oppføring av Felleskjøpets nye sentrallager på Gardermoen. Kontrakten er en totalentreprise på 181 millioner kroner ekskl. mva. Det skriver Veidekke i en pressemelding.

- Vi er svært tilfredse med at Olav Thon Eiendom har valgt oss som entreprenør for et stort logistikkprosjekt. Oppdraget passer perfekt for vår satsning på utvikling, spesialisering og oppføring av yrkesbygg i totalentreprise. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser frem til en spennende og fruktbar byggeprosess sammen med Felleskjøpet og Olav Thon, sier daglig leder Roar Kristiansen i Veidekke Logistikkbygg AS i en pressemelding.

Bygget blir på totalt drøyt 23.600 kvm BTA og skal oppføres på Gardermoen i Ullensaker kommune. Byggearbeidene starter opp etter ferien og prosjektet skal gjennomføres på 18 måneder.

Hele eiendommen er på 60 mål, og vil når alt står ferdig få et lagerbygg på 20.000 kvm med automasjonsløsninger og andre tilpasninger til vareslag og vareflyt, en kontordel på 850 kvm, et kaldtlager på 2.600 kvm for småmaskiner/redskaper samt 25.000 kvm utendørs lagerplass til maskiner.

Opphav og kilder: Veidekke

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094