23948sdkhjf

Licence to deliver

DHL i tjeneste for den 25. James Bond-filmen.

Helt siden «Casino Royale» i 2006 har DHLs logistikkeksperter stått for transport- og logistikkløsninger relatert til produksjonen av 007-filmene. For «No Time To Die», som har kinopremiere 2. april, fraktet DHL alt utstyr rundt kloden via fly-, sjø- og veifrakt med presis timing for å overholde filmplanen.

Riktig utstyr til rett tid og sted

– Tid og presisjon er avgjørende for slike storslagne produksjoner. Takket være vårt internasjonale nettverk og de velfungerende prosessene som utføres av våre respektive team, er DHL posisjonert til å oppfylle disse kravene. Vi er stolte over for femte gang å ha støttet den berømte agenten på hans oppdrag for å redde verden, uttaler Frank Appel, adm. direktør i Deutsche Post DHL Group

Som offisiell logistikkpartner sørget DHL for at filmsettene alltid hadde riktig utstyr tilgjengelig til rett tid og sted. Filmutstyret ble flyttet mellom steder i Norge, Jamaica, Italia og over hele Storbritannia.

– Vi er en «one-stop-shop» for alt et filmprosjekt trenger, enten det er på vei, fly eller sjø. Vi er alltid fokusert på å holde produksjonen i gang. For hastesendinger bruker vi vårt ekspressnettverk. For å holde tritt med de strenge og stadig skiftende internasjonale forskriftene for frakt, må vi holde oss i front og virkelig bruke vår logistikkekspertise. Dette har vært en fin mulighet til atter en gang å vise hva vi kan levere, sier John Meller, prosjektleder hos DHL.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.157