23948sdkhjf

Emirates SkyCargo i kraftig vekst

Fra bare å hatt 35 fraktdestinasjoner i rutenettet i mars, har Emirates SkyCargo utvidet nettverket til over 100 planlagte frakt-destinasjoner over hele verden i juli.

Mellom april og juni 2020 har Emirates SkyCargo lagt til rette for frakt av essensielle varer og andre forsyninger for individuelle forbrukere og bedrifter over hele verden med over 10.000 fraktflyvninger til destinasjoner på seks kontinenter. Flyvningene var en blanding av planlagte, ad-hoc og charter.

Raskt voksende etterspørsel

– Med kundene i fokus har Emirates SkyCargo tilpasset vårt frakttilbud de siste månedene for å imøtekomme den raskt voksende etterspørselen i markedet. I tråd med vår kjerneverdi som tilrettelegger av global handel og økonomier, har vi nok en gang vokst vårt globale nettverk til over 100 destinasjoner med gode flyfrekvenser til viktige produksjons- og forbrukermarkeder. Vi fortsetter å tilby våre kunder uovertruffen rekkevidde og forbindelser for deres verdifulle last. At vi når denne milepælen er et bevis på kundens tillitt til våre tjenester, sier Nabil Sultan, divisjonsdirektør for Emirates Cargo.

3.800 flyvninger per måned

I løpet av mai og juni har Emirates SkyCargo hatt et gjennomsnitt på mer enn 3.800 fraktflyvninger per måned til over 100 destinasjoner. Den samlede distansen på dette er omtrent 37 millioner kilometer, noe som tilsvarer 50 turer til månen og tilbake.

Fra å ha kun 35 fraktdestinasjoner i rutenettet i slutten av mars, har Emirates SkyCargo utvidet nettverket til over 100 planlagte frakt-destinasjoner over hele verden i juli 2020. Fra å transportere høyst nødvendig medisin og mat, til materialer som kreves for produksjon og andre industrier fra opphavssted til destinasjon, har Emirates SkyCargo bistått med å gjenopprette forbindelsen mellom byer og internasjonale handelsveier når produsenter og andre økonomiske aktiviteter starter opp virksomhetene igjen.

Fra Oslo går det et ukentlig Emirates SkyCargo fraktfly hver tirsdag.

Artikkelen er en del av vårt tema om Logistikk vei sjø bane fly.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.047