23948sdkhjf

Logistic Contractor vokser i Norge

Logistic Contractor, som spesialiserer seg på å utvikle og bygge store logistikkanlegg, flytter til større lokaler sentralt i Oslo.

Det norske datterselskapet Logistic Contractor AS ble etablert i 2015 med kontoradresse på Hoff i Oslo. Etter hvert som den lokale organisasjonen vokste kom behovet for større lokaler og selskapet har nå inngått en avtale om nye kontorplasser i Oslo sentrum.

56.000 kvm til DSV

– Det er hyggelig å kunne tilby både ansatte og besøkende et trivelig og inspirerende miljø i våre nye lokaler. Selv om Norge har hatt store begrensninger som følge av covid-19-pandemien denne våren har vi hatt interessante samtaler med flere selskaper om nye prosjekter. Derfor styrker vi den lokale organisasjonen vår, slik at vi skal kunne håndtere et større volum fremover, sier Sandu Nylmon, adm. direktør for Logistic Contractors norske, danske og finske datterselskaper.

Han viser til at selskapet nå avslutter anlegget til DSV i Vestby med kontorer, terminal og lager på til sammen 56.000 kvadratmeter og som er deres tredje prosjekt her i landet.

Har totalt bygget 1.500.000 kvm

Logistic Contractor (LC) inngår i Wästbygg Gruppen AB og har virksomhet over hele Sverige. I tillegg til hjemmemarkedet og Norge jobber selskapet også mot det danske og finske markedet.

– Mot slutten av fjoråret skaffet vi oss et kontor i København, og nylig sikret vi oss egnede lokaler for organisasjonen vår i Helsingfors. Satsingen på Finland startet opp i begynnelsen av året og jeg håper vi tegner vår første avtale der i løpet av høsten. Når vi tar med den svenske organisasjonen vår er vi nå 60 ansatte i Logistic Contractor. Så langt har vi oppført mer enn halvannen million kvadratmeter logistikkareal fordelt på rundt 80 prosjekter, avslutter Sandu Nylmon.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14