23948sdkhjf

DHL Express: Fortsatt en av landets beste arbeidsplasser

Great Place to Work har kåret Norges beste arbeidsplasser. Virksomhetene på toppen kjennetegnes av at medarbeidere føler seg sett og hørt, har sterk fellesskapsfølelse og føler stolthet for arbeidet de gjør.

Som det eneste selskapet i sin bransje har DHL Express (Norway) i flere år ligget høyt oppe blant selskaper med 200 til 499 ansatte. Selskapet kom for første gang inn på listen i 2016 med en femteplass og i 2017 ble det nummer 4. I fjor klatret DHL Express opp på pallen med en tredjeplass og i år ble det en hederlig fjerdeplass.

Eiendomsmegler 1 Midt-Norge og Webstep har vært kåret som nummer én og to de fire siste årene i denne kategorien. I år endte Finn.no på tredjeplass og Canon Norge på femte.

Enkel og effektiv strategi

– At vi fortsatt holder oss høyt i toppen blant Norges beste arbeidsplasser, gir virkelig en følelse av stolthet og glede hos alle medarbeidere i DHL Express. Vi har nok et år fått bekreftelse på at det vi gjør sammen fungerer og gir resultater, sier Terje Aarbog, administrerende direktør i DHL Express (Norway) AS.

Han viser til DHL Express sin globale FOCUS-strategi som bygger på de fire pilarene motiverte medarbeidere, høy servicekvalitet, lojale kunder og et profitabelt nettverk.

– En enkel og effektiv strategi som gir selskapet helhet og samhold «As One», sier Aarbog, som fremhever at medarbeidere er den viktigste kapitalen selskapet har.

– Det er de som på mange måter differensierer oss i markedet. Med motiverte medarbeidere klarer vi å skape bransjens beste kvalitet på våre tjenester, noe som gir oss lojale kunder. Vi har jobbet systematisk med dette over flere år, og ser tydelig sammenhengen i at motiverte og engasjerte medarbeidere over tid utvikler gode økonomiske resultater for selskapet. Vi ser viktigheten av å investere i våre ansatte, og jobber kontinuerlig med forbedringer. Det er derfor gledelig å se at våre interne resultater –både i egen medarbeiderundersøkelse og også i undersøkelsen til Great Place to Work – har gått videre oppover på flere punkter i år.

DHL Express ønsker å være en arbeidsplass hvor medarbeiderne kommer på jobb med glede, blir verdsatt for den innsatsen de gjør, får muligheten til å utvikle seg profesjonelt og realisere sitt fulle potensiale. Her er det rom for mangfold, og medarbeiderne skal være stolt av arbeidsplassen sin og føle at deres jobb har større betydning enn at det bare er en jobb.

Norges beste arbeidsplasser 2019

Over 500 ansatte
Sopra SteriaReitangruppenBouvetNorgeshusBDO

200 til 499 ansatte
Eiendomsmegler 1 Midt-NorgeWebstepFinn.noDHL ExpressCanon Norge

50 til 199 ansatte
MnemonicUniconsultIterateONE MarsVitari

20 til 49 ansatte
Symetri CollaborationBristol-Myers Squibb NorwayCatalystOne SolutionsTranscedent Group NorwaySelvaag Eiendom

Great Place to Work

Great Place to Work er et globalt konsulent- og analyseinstitutt som hjelper organisasjoner med å identifisere, skape og utvikle gode arbeidsplasser.

Gjennom en omfattende kulturanalyse og medarbeiderundersøkelse, som fokuserer på lederskap, tillit, troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap, rangeres de beste virksomhetene.

Tilbakemeldinger fra over 30.000 medarbeidere fordelt på 217 virksomheter lå til grunn for kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser 2019.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111