23948sdkhjf

3 dager med fag, kunnskap og nyheter

26. til 28. september samles den norske transport- og logistikknæringen til en stor konferanse og utstilling på Norges Varemesse.

Da vil noen av landets mest innovative hoder møtes på årets største og viktigste møteplass: Transport & Logistikk 2019, Konferanse og messe. Det er en sammenslåing av den store årlige konferansen «Transport & Logistikk» og utstillingen «Transport» som Norges Lastebileier-Forbund arrangerer hvert tredje år.

– Transport & Logistikk 2019 i september er en viktig arena for hele næringen, fastslår samferdselsminister Jon Georg Dale. – I det siste har det vært sterkt fokus på temaer som digitalisering, trafikksikkerhet for tungtransporten og en velfungerende infrastruktur for næringstransporten. For oss er dette viktige områder å motta innspill på og drøfte sammen med bransjen, fortsetter statsråden.

Over 100 foredragsholdere

– Responsen vi har fått er fantastisk, foredragsholdere står i kø for å holde innlegg. Sammenslåing høster allerede resultat, sier prosjektleder for konferansen, Jo Eirik Frøise i Norsk Industri.

Over 100 foredragsholdere fordelt på 29 ulike tema er i disse dager i ferd med å komme på plass.

– Innovasjon i transportnæringen, digitalisering, terrortrusler, kabotasje og samferdselspolitikk står i høysete. Jeg gleder meg til å offentliggjøre hele programmet den 18. mai. I år vil det bli rift om de 1.000 plassene på konferansen, sier Frøise.

Ny standard

– Dette skal bli et samlingssted, ikke bare for alle med interesse for transport og logistikk, men for alle som har sans for teknologi, innovasjon og nytenkning. Jeg tror Transport & Logistikk 2019 vil sette en helt ny standard, sier Geir A. Mo, adm. direktør i Norges Lastebileier-Forbund (NLF).

Vil skape magi for bransjen

– Når store aktører går sammen skapes magi. Dette blir en viktig møteplass for hele transport og logistikknæringen. Vi gjør alt for at dette skal bli tidenes beste og største møteplass for en samlet bransje, sier Trond Andersen, prosjektleder og kundedirektør hos Norges Varemesse.

Transport & Logistikk 2019 arrangeres av Norges Varemesse, Norsk Industri, Norges Lastebileier-Forbund, Logistikkforeningen, Norske Havner og NHO Logistikk og Transport. 35.000 kvadratmeter vil være dekket med utstillere og konferanselokaler og det forventes mer enn 13.000 messebesøkende og 1.000 konferansedeltakere.

Kommenter artikkelen

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.14