23948sdkhjf

Ny kraftplugg fra Kalmar

Kalmar lanserer en ny generasjon gaffeltrucker med løftekapasitet på opptil 54 tonn.

Ifølge Kalmar er DCG380-540 utviklet for å gi brukere med behov for høy løftekapasitet samme jevne drift, høye komfort og presise kontroll som man har med trucker med mindre kapasitet.

Den nye tunge generasjonen har fått forbedret løfte- og senkehastigheter, kombinert med lastfølende hydraulikk for å sikre jevn og sikker håndtering av selv de mest utfordrende belastninger. Den leveres standard med connectivity som gjør det mulig for brukerne å dra nytte av Kalmar Insight ytelsesstyringsverktøy, som gir en oversikt over flåtedriften og hjelper til med å gjøre data om til handlingsfulle og effektive innsikter.

EGO-kabin

Den nye gaffeltrucken er naturligvis utstyrt med EGO-kabinen, som ifølge produsenten fremstår industriledende ergonomi og uhindret sikt rundt maskinen. Kabinoppsettet kan finjusteres i henhold til førerens preferanser for å sikre sikker, komfortabel drift og optimal produktivitet.

Kalmar DCG380-540 tilbyr modulær fleksibilitet når det gjelder løftekapasitet for forskjellige akselavstandsalternativer, og gir kundene muligheten til å spesifisere maskiner med større løftekapasitet på mindre akselavstander.

Abonner på din egen utgave av Logistikk & Ledelse

Artikkelen er en del av vårt tema om Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.172