23948sdkhjf

Skybasert lagerstyring på Lahaugmoen

3PL-aktøren Accelerator AS har tatt i bruk et nytt lagerstyringssystem som gjør at de kan håndtere flere kundegrupper på en effektiv måte.

Accelerator har bred kompetanse på drifting av tredjepartslogistikk (3PL) og disponerer 1.000 kvm terminal og 3.500 kvm lager på Lahaugmoen rett nord for Oslo. Etter at selskapet tok i bruk lagerstyringssystemet Ongoing Warehouse har driftingen av logistikken til flere ulike kunder blitt enklere og mer rasjonell.

– Vi har mange forskjellige typer kunder, med alt fra kosmetikk, renholdsartikler, og matvarer til arkivsystemer og større maskiner. Vi håndterer derfor også innlandsdistribusjon B2B og B2C inklusive e-handel, forklarer Martine Dørmænen, produktutvikler/ logistikksjef i Accelerator AS.

– Systemet er meget fleksibelt og kan enkelt tilpasses samt integreres med de forskjellige kundene og deres kunders behov. Ettersom vi håndterer alt innenfor spedisjon kan vi med fordel for kunden operere som en logistikkpartner, der kunden selv får mer tid til å fokusere på markedsføring og salg. Ongoing Warehouse er derfor en viktig nøkkel for oss, der WMS og TMS er integrert med hverandre, sier hun videre.

Enkel kundetilgang

Dørmænen opplyser at alle varer blir skannet inn på lokasjon, med nøkkelfunksjoner som støtter FiFo/FeFo, og batchnummer.

– Ettersom vi fungerer som et tollager for enkelte kunder, har Ongoing Warehouse også gitt oss mulighet til å skanne artikler inn på lager med direkte tilknytning til godsnummer. Våre kunder tilbys mulighet for enkel tilgang i vårt nettbaserte lagerstyringssystem, noe som gjør oversikten for våre kunder enklere, dette gir oss muligheten til å være gjennomsiktige og åpne for våre kunder, der de kan følge deres varer ned på ordre og artikkelnivå. Ongoing Warehouse er også enkelt å bruke, det er innovativt og har alle funksjonene vi trenger for å tilby kundene våre kostnadseffektive og optimale lagertjenester, avslutter Martine Dørmænen

– Ongoing Warehouse er spesielt utviklet for tredjepartslogistikk og lagerhotell. Det benyttes av rundt 210 3PL-selskaper i Norden, hvorav 25 i Norge, og totalt kjøres vareflyten for ca. 3.000 bedrifter i systemet, opplyser markedssjef Fredrik Einarsson Ongoing Warehouse.

Abonner på Logistikk & Ledelse

KLIKK for alle artikler i Smartlogistikk og systemer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063