23948sdkhjf

Logicenters kjøper nytt lagerbygg i Råde

Logicenters har kjøpt et nyoppsatt bygg som skal romme hovedkontoret og -lageret til New Wave Norway.

New Wave Group er børsnotert i Sverige og driver først og fremst innen utvikling og salg av ulike tekstilprodukter rettet mot bedriftsmarkedet. Selskapet eier også sportsmerkevaren Craft.

I juni i fjor signerte Logicenters en forward avtale med Fauna Eiendom AS om kjøp av en planlagt nyutvikling av New Waves hovedkontor og lager i Norge. Nå står den 8.000 kvm store logistikkbygningen i Råde klar. Lageret er på 6.500 kvm og resterende 1.500 kvm er kontor og showroom. Med ca. 7 mil til Oslo og nær tilgang til E6 fremhever Logicenters at eiendommen har en strategisk viktig posisjon i Råde.

Stor eier av logistikkeiendom

– Vi er veldig fornøyd med at den nye moderne logistikkeiendommen som skal huse New Wave i Norge blir en del av vår logistikkeiendomsportefølje. Som den største eieren av moderne logistikkeiendom i Norden har vi høye vekstambisjoner i Norge og kompletterer porteføljen med ytterligere 44.000 egenutviklede kvadratmeter i Vestby i løpet av året, sier Jørgen Bråten Nordby hos Logicenters i Norge.

– Vi er stolte over å ha levert et fremtidsrettet logistikkanlegg og hovedkontor for New Wave sammen med vår totalentreprenør Norbygg, sier Rasmus Os i Fauna Eiendom AS. – New Wave har imponert oss i hele prosessen, og det er ingen tvil om at selskapet vil bli enda bedre i sitt nye bygg. Med en så dyktig og profesjonell aktør som Logicenters som ny eier, er vi også trygge på at eiendommen er i de beste hender. Vi kan for egen del reallokere ressurser til andre spennende utviklingsprosjekter vi jobber med, herunder 500 mål med fremtidig logistikkareal langs E6 på Nedre Romerike, fortsetter Os.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079