23948sdkhjf

Dobler kapasiteten

Jungheinrichs personløfter har fått betydelig økt løftekapasitet, lengre driftstid og høynet sikkerhetsnivå.

Personløfteren EKM 202 ble første gang vist på LogiMAT i mars 2017, men er allerede blitt lansert i en ny og oppgradert versjon. Den er fortsatt beregnet for gripehøyder opp til 5,3 meter (3 meter løft av mast) og er spesielt godt egnet for plukking av alle typer småvarer uten pall.

Løftekapasiteten er imidlertid blitt mer enn fordoblet: I tillegg til 100 kilo lastekapasitet på øvre oppbevaringsbrett slik den første versjonen hadde, har nye EKM ekstra oppbevaringsplass med kapasitet for ytterligere 115 kilo. Ytterligere ett oppbevaringsrom på masten gir plass til arbeidsverktøy.

Med sitt nye trefasevekselstrøms-drivverk oppnår personløfteren maksimal hastighet på opptil 8 km/t og det kraftige Li-ionbatteriet på 120 Ah skal gi tilstrekkelig energi for spesielt lange og intensive arbeidsoperasjoner.

Høy sikkerhet

Personløfteren er utstyrt med et varsellys som aktiveres automatisk ved heving av plattformen og markerer det farlige området rundt maskinen.

Sikker av- og påstigning garanterer EKM gjennom en automatisk dørlås.

Chassiset på EKM har nå fått en robust ramme av metall som skal beskytte godt mot skader. Dette gjelder spesielt for drivhjulene, som har blitt plassert innenfor konturen på personløfteren, opplyser Jungheinrich.

KLIKK for alle artikler i Truck i fokus.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

17.5