23948sdkhjf

Trykker til med ny profil

Ellco Etikett Trykk AS er et spesialtrykkeri for selvklebende etiketter, og har de siste årene opplevd sterk fremgang. Nå girer de om igjen, med ny profil og hjemmeside med nettbutikk.

Trykkeriet har hatt samme profil siden oppstarten for over 30 år siden. Selv om endringene i både organisasjon og maskinpark har vært kraftige den siste tiden, har ikke ansiktet utad fått noen facelift. Ikke før nå.

– Vi har i lengre tid jobbet med å ta Ellco Etikett inn i fremtiden, men opplevde at kundene fortsatt så på oss som et litt traust og tradisjonelt trykkeri. Det misforholdet måtte vi gjøre noe med, sier daglig leder Christian Egedius.

Ellco Etikett har fått en ny logo som gjenspeiler den tiden vi er inne i – røft, stilrent og passende for en industri som møter mer og mer designkrav hos kundene.

Butikk i ny nettside

Mer interessant for de som er ute etter å handle etiketter, er at selskapet også har lansert nye nettsider og en todelt nettbutikkløsning. Den åpne løsningen gir alle mulighet til å sjekke priser og bestille etiketter umiddelbart, mens en passordbeskyttet løsning gir eksisterende kunder tilgang til hele sin ordrehistorikk, kontroll av ordrestatus, originaler og mye annet.

– Det er få andre i verden som er like vant til å handle på nettet som vi nordmenn. Vi kan nå endelig ønske våre kunder velkommen til å kjøpe etiketter online også hos oss, og vi kommer til å jobbe hardt for å stadig forbedre våre løsninger i så måte, uttaler Egedius.

Det er for øvrig ikke bare utseendet Ellco Etikett har pyntet på i år. Selskapet har også fått installert og tatt i bruk det som karakteriseres som Nordens heftigste ferdiggjøringsmaskin for digitaltrykte etiketter i hus. Med den tilbys foliepreg i flere farger, embossing, silketrykk og taktil-lakk som gir rom for kreativ og iøynefallende produktmerking.

Thale Treider Design i Oslo står for designet av logoen og har også bidratt med designet for nettsiden. Webverksted og Brandgate har utviklet nettsiden og nettbutikken. Store deler av utviklingsarbeidet med nettbutikken er det for øvrig siviltrykkeriet Print House som har stått for, og både Print House og Ellco Etikett kommer i nær framtid til å kunne tilby hverandres produkter i hver sin butikk.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078