23948sdkhjf

Europris starter bygging av nytt sentrallager

Europris har valgt Swisslog som partner for sitt nye sentrallager i Moss som skal stå ferdig i 2020.

Leveransen omfatter et høylager med 65.000 pallplasser, 11 stablingskraner, en plukkfasade, et skyttelsystem for pall, banesystem, samt SynQ WMS.

– Det nye sentrallageret er en avgjørende investering for å håndtere vår raske ekspansjon og for å øke effektiviteten og skalerbarheten og dermed kunne tilby markedets laveste priser, sier Pål Christian Andersen, logistikkdirektør i Europris AS.

Skal tas i bruk i 2020

Europris håndterer for øyeblikket vareforsyning fra en rekke lagre, som skal erstattes av et automatisert sentrallager. Bakkearbeidet påbegynnes i løpet av september, og Swisslog kommer til å starte sitt arbeid i løpet av våren 2018. Det automatiserte sentrallageret tas i bruk i midten av 2020. Anlegget blir det tredje største lageret som noensinne har blitt oppført i Norge.

– Det ble et «close race», men valget falt til slutt på Swisslog siden de har tidligere erfaring med vår virksomhet, forstår vår kultur og har personale og andre ressurser i Norge, forklarer Pål Christian Andersen.

Swisslogs leveranse omfatter et høylager med 65.000 pallplasser, 11 Vectura stablingskraner, en plukkfasade, et skyttelsystem for pall, banesystem, samt SynQ WMS (Warehouse Management System).

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094