23948sdkhjf

Atlet med datterselskap i Norge

Atlet med datterselskap i NorgeDen svenske truckprodusenten Atlet AB har etablert eget datterselskap i Norge, med hovedkontor i Smallvollveien i Oslo. Atlet har vært representert i Norge i nesten 40 å...

Atlet med datterselskap i Norge

Den svenske truckprodusenten Atlet AB har etablert eget datterselskap i Norge, med hovedkontor i Smallvollveien i Oslo. Atlet har vært representert i Norge i nesten 40 år, og det er solgt rundt 1.500 interntrucker fra produsenten siden begynnelsen av 1970 årene.

Atlet Norge AS har en liten, men kunnskapsrik stab, der de fleste har lang erfaring med interntruckene. Kundene skal dermed være sikret topp oppfølging og høy kompetanse når det gjelder service og valg av nye maskiner.

Atlet AB er spesialister på interntrucker, og har et bredt spekter fra små ledetrucker til store, høytløftende smalgangstrucker. Fabrikken hører til blant de største produsentene i verden innen sitt felt, og har de siste årene kjøpt en tysk produsent og samarbeider med en annen om store smalgangstrucker. Fabrikken holder til i Mölnlycke, rett utenfor Göteborg.

- I Norge har Atlet en solid posisjon i markedet, og store kunder som har vært trofaste mot merket gjennom mange år. Vi satser nå hardt på å gi disse og nye kunder en enda bedre service og oppfølging med vår nye organisasjon, sier Christer Arnberg, ansvarlig sjef for den norske organisasjonen hos Atlet AB. Han legger vekt på at service og verkstedstjenester vil bli besørget ute hos kundene ved hjelp av mobile enheter som har et komplett sortiment av reservedeler.

- De få delene som ikke finnes i på hjul, vil servicemannen få sendt over natten fra Göteborg.

Først på Østlandet

I startfasen satser Atlet Norge i det sentrale østlandsområdet, men etter hvert vil man bygge ut med egnede forhandlere i resten av Norge. Arnberg understreker at det er viktig å finne forhandlere som tilfredsstiller høye krav til kunnskap om trucker og som holder høy standard på servicesiden.

Atlet kommer i tillegg til tyngre interntrucker til å komplettere programmet med lettere stablere og ledetrucker. Dessuten regner man med å kunne tilby et motvektstruckmerke i løpet av forholdsvis kort tid.

Ved prosjektering av nye lagre kan Atlet også bidra med lagersimulering med sitt eget program ALA. Atlet var tidlig inne med utvikling av simuleringsprogrammer for optimale lagerløsninger, og har hele tiden fulgt med i utviklingen på dette feltet.

www.logistikk-ledelse.no© 2001

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078