23948sdkhjf

Ny salgssjef i Swisslog

Swisslog styrker sin nordiske salgsorganisasjon ytterligere med rekrutteringen av Mari Låtun Stebekk i rollen som salgssjef Integrated Solutions i Norge.

Mari Låtun Stebekk er utdannet innen Supply Chain Management, Ledelse og Digital transformasjon fra BI og Oslo Met. Hun har lang erfaring med å jobbe med logistikkoptimalisering og har ledererfaring fra ulike roller innen innkjøp, salg, markedsføring og analyse. Sist kom Mari fra rollen som innkjøpssjef i Hydroscand Norge, før det jobbet hun i ulike roller i rådgivningsselskapet Norwegian Logistics AS.

Mye nytt

– Det er mye å sette seg inn i og akkurat nå holder jeg på med å danne meg et bilde av Swisslog som organisasjon, samtidig som jeg får intensiv trening i løsningene vi tilbyr. Med løsninger som spenner fra enkle conveyors til større automasjonsinstallasjoner som for eksempel pallekraner for ulike typer gods, fullautomatisert plukk til pall og selvfølgelig kombinasjoner av disse og mer, kan vi hjelpe kundene våre med det meste innen lageroptimalisering gjennom automasjon, sier Mari.

Viktig med verdikjedeperspektiv

Mari understreker også viktigheten av å ha et verdikjedeperspektiv, der hovedfokus er å forbedre kundenes totale lønnsomhet, ikke bare isolert sett kostnadsbesparelser på lageret.

– Målet er å hjelpe kundene med å øke sin konkurranseevne. For å lykkes må vi ta et verdikjedeperspektiv der vi bidrar til verdiskaping blant annet gjennom kostnadseffektiv drift av lageret, raskere og mer presise leveranser, redusert svinn og ikke minst en enkel og effektiv returhåndtering, noe som for tiden er en spesielt stor utfordring for e-handlere. Det er klart at i et presset marked der logistikk og gode løsninger spiller en større og større rolle, har Swisslog mye å bidra med. Dette er det veldig inspirerende å jobbe med, sier hun.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.096