23948sdkhjf

Jungheinrich-ansatte får besøk av nissen

I år betaler Jungheinrich en covid-bonus til sine ansatte over hele verden. Med dette takker selskapet dem for innsatsen de har lagt ned i en veldig vanskelig tid og samtidig erkjenner den ekstra belastingen som pandemien er og har vært på de ansatte.

Jungheinrich har til sammen rundt 18.000 ansatte og covid-bonusen blir utbetalt til alle som ble ansatt i selskapet før 1. juli i år. Ekskludert fra bonusen er selskapets ledere. Beløpet varierer mellom 500 og 1.000 euro per ansatt over hele verden, og avhenger av kjøpekraften i det respektive landet. For de ansatte i Jungheinrich Norge AS betyr det full pott.

Verdsetter engasjementet

– Koronapandemien er den største medisinske og økonomiske krisen siden andre verdenskrig. Det er våre ansatte som gjennom sitt utrettelige engasjement har sørget for at Jungheinrich har kommet gjennom denne krisen så langt. Styret, representantskapet og aksjonærfamiliene vil takke våre kolleger for dette, sier Lars Brzoska, styreleder i Jungheinrich AG.

Han legger til at selskapet med denne engangsbonusen ønsker å vise at Jungheinrich verdsetter engasjementet til sine ansatte og at de setter pris den ekstra byrden som pandemien har påført dem.

– Vi er stolte av engasjementet til våre ansatte. Med dette teamet vil vi også mestre kommende utfordringer, fastslår Brzoska.

Kilde: Jungheinrich

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

11.718