23948sdkhjf

Siste utgave av TM er i salg!

I TransportMagasinets utgave 8.2020 finner du som vanlig en rekke godbiter.

Oktoberutgaven byr på litt av hvert, egentlig. Spylebilen som Stian Kristiansen fra Tromsø kjører, er en historie for seg. Råere maskin skal du lete lenge etter. Ikke trenger den å etterfylle vann heller.

Scanias nye 770 er selvsagt omtalt og vi får også høre hva Scania mener om en elektrisk fremtid.

I Trondheim har John Einar Høen pimpet sin Renault T520 i anledning oppstart av nytt transportselskap og enbilseier, Per Ingar Troøien, forteller hva du bør huske på hvis du vurderer å handle lastebil til deg selv.

Rosinen i pølsen denne gangen er likevel møtet mellom Tore Johnny Sognelien og barndomshelten, Øystein Stie. De møttes en søndag, på samme sted som Øystein fotograferte sin aller første lastebil. TransportMagasinet var selvsagt på plass.

Suldal-sjåfør, Svein Rødde, analyserer sin arbeidsplass gjennom det siste året i serien "Etter noen mil". Han fikk en av de første Scania R540 som ble levert i Norge.

BRK har vært i Lofoten og hentet den sterke historien om Ramesh Nagarajah, som flyktet fra krig på Sri Lanka som ungdom. Nå er han lykkelig bileier og får gode skussmål av kundene.

Arild W har besøkt veteranen Gunnar Martinsen, som har opplevd mye spenning gjennom et langt liv bak rattet.

Spenning er det også i Tennpluggen, som vi har vært med på jobb mellom oljebasene vestpå.

Og på tampen finner du selvsagt alle våre faste spalter.

Vel bekomme nok en gang!

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.157