23948sdkhjf

Satser videre med nytt selskap

Etter mange år som medeier og daglig leder av Malleus Maskin AS har Per Gunnar Holmgren etablert Anleggsgruppen AS. Som det tidligere selskapet, er også Anleggsgruppen leverandør av utstyr til anleggsbransjen.

Selv om det kun er et par måneder siden Anleggsgruppen ble etablert, har Holmgren rukket å gjøre avtaler med flere store leverandører. Selskapet har blant annet inngått avtale med Chicago Pneumatic Construction Equipment (CP). CPs produkter som blant annet består av hydrauliske slaghammere, generatorer og kompressorer, kjenner Holmgren godt fra tidligere.

Anleggsgruppen er eneimportør av mobilt gjenvinningsutstyr fra Rubble Master. Selskapet har også inngått avtale med svenske Mowit (bl.a. skuffer, klyper og pallegafler), italienske VTN (rivningsutstyr) og finske Snowek (veivedlikeholdsutstyr).

Maskinmiljø

Selskapet har flyttet inn i lyse og trivelige lokaler i Linnestranda 2 i Lier. Her er det godt med kontorarealer, og i nabobygget leier han verkstedlokale.

Med seg på kontoret har Holmgren sønnen Sajan og Einar Finnanger. I tillegg har selskapet inngått avtaler med verksteder og frittstående servicefolk.

- Vi har brukt en del tid på de grunnleggende tingene, men det er mange ting som må på plass, sier Holmgren. Han forteller at de skal bruke nok tid på å utvikle systemer og rutiner. Blant annet er Finnanger i ferd med å utvikle selskapets internettsider.

I samme bygget som verkstedet, holder Olav Odden Sveiseverksted og Trondrud Maskin også til. I tillegg er det ikke mange meterne til Volvo Maskins Drammens-avdeling. Det er med andre ord et maskinmiljø Holmgren og Anleggsgruppen har flyttet til.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.048