23948sdkhjf

Oppgradert WL20e: De var først med elektrisk hjullaster - nå oppgraderes den

Den batteridrevne hjullasteren er nå tilgjengelig med AGM-batteri

I 2015 lanserte Wacker Neuson WL20e, den første hjullasteren med elektrisk motor. Den batteridrevne hjullasteren med en skuffekapasitet på 0,2 kubikkmeter ble videreutviklet og er nå tilgjengelig med et AGM-batteri, som skal sørge for enkel håndtering og lite vedlikehold.

Lekkasjesikkert

Forkortelsen AGM står for «Absorbent Glass Mat» (Absorberende GlassMatte). I denne typen batteri er elektrolytten bundet i en glassfiberduk, noe som skaper et lekkasjesikkert system.

I tillegg til dette aspektet, tilbyr den nye teknologien også andre fordeler: Batteriet er mindre temperaturfølsomt og utvikler lite varme under opplading og drift, noe som resulterer i økt elektrisk utgangseffekt.

Ytelsesparametrene for den elektriske hjullasteren WL20e tilsvarer de for dieseldrevne modeller, og overgår dem til og med i noen henseender: for eksempel når det gjelder tipplast, som når hele 1 509 kg på grunn av batterivekten.

Fem timers driftstid

Driftstid på en full lading skal være opptil fem timer. Den er egnet for bruk i byområder og innendørs, f.eks. i drivhus, parkeringshus eller ved bygningssanering. Elektriske hjullastere egner seg for bruk også i offentlige anlegg og klinikker, takket være sitt svært lave støyutslipp. Med driftskostnadsbesparelser på rundt 40 prosent over maskinens levetid.

Wackers elektriske lineup:

Den elektriske hjullasteren WL20e er en del av nullutslippsserien fra Wacker Neuson, som også inkluderer to batteristampere, dual power-minigraveren og en beltedumper.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079