23948sdkhjf

250 dager til Vei og Anlegg 2018

Neste års messe vil bestå av 122 utstillere og et utstillingsareal på 58.000 kvadratmeter

Om 250 dager er Vei og Anlegg igang på Hellerudsletta.

Hele senteret er fornyet og heter ikke lenger Exporamasenteret, men X Meeting Point. Vi har vært innom det nye konferansesenteret, restauranten og hotellet. Det ser rett og slett meget bra ut.

58.000 kvadratmeter ute

Neste års messe vil bestå av 122 utstillere og et utstillingsareal på 58.000 kvadratmeter. I skrivende stund var det forhandlinger om de siste 2000 kvadratmeterne, men det er stort sett i boks, forklarte Tone Lindberg som har vært direktør i Maskingrossistenes Forening siden mars.

4100 kvadratmeter inne

Innendørsutstillingen flyttes til Hall 1 med 4100 kvadratmeter utstilling og 76 utstillere, i tillegg kommer alle gangveiene så hallens totale areal er på over 7000 kvadratmeter.

Innendørsstandene er nå 50 prosent utsolgt.

Ikke noe demo

Demoområdene blir droppet neste år og det er sikkerheten som er årsaken til det. Det er rett og slett for mange mennesker til at det er trygt å håndtere tunge anleggsmaskiner selv om det er på egne områder.

Ta bussen!

Parkeringsplassene blir verken bedre eller verre enn i 2015, må Lindberg innrømme. MGF har lagt opp til god kollektivdekning, både fra Lillestrøm stasjon og fra en rekke av hotellene i Oslo. Gjennom messearrangøren Fjell og Fjord har MGF forhåndsbooket masse hotellrom i Oslo-området.

Det er altså mulig å booke gjennom MGF, men rommene kan ikke holdes på etter nyttår. Alle hotellene hvor det er forhåndsbooket rom til Vei og Anlegg får oppsatt buss til messeområdet.

– Vi vil jo helst prøve å unngå å skape kø på E6 igjen, forklarer Tone Lindberg om satsingen på kollektivtransporten.

Veteraner

-Det blir egen utstilling av anleggsveteraner ned bakken mot inngangspartiet, forteller fagsjef Njål Hagen.

Han vet ikke per i dag hvor mange det blir snakk, men anslår rundt 10 maskiner.

Moxy-hotellet åpnet 01.august og har allerede opplevd stor pågang, blant annet fra busslaster asiatiske turister. Det er verdt å merke seg at halvparten av de 276 rommene allerede er opptatt til messedagene neste år.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078