23948sdkhjf

Pon lanserer Cat skuffeserie på gravemaskiner fra 10 til 42 tonn: Cat-skuffeserie fra Gjerstad

Fremover skal ingen bli "skuffet".

- Vi har lenge ventet på at Caterpillar skulle komme opp med en skuffeserie som var tilpasset nordiske forhold, og endelig ble det ordning, sier Markedsdirektør Espen Paulseth i Pon Equipment AS.

Han sikter til skuffer på maskiner fra Cat 352 og opp. Caterpillar har produsert disse selv, men ifølge en pressemelding har ikke utforming eller stålkvaliteten vært gode nok for det norske markedet, selv om Pon hevder at erfaringene allikevel er gode.

Pon Equipment anbefalte derfor et samarbeid med lokale produsenter for å sikre rett form og kvalitet fra første dag. Etter lange og mange forhandlingsrunder falt Caterpillars valg på Gjerstad som produsent.

Fremover skal ingen bli "skuffet". Det er velkjente Gjerstad Products som skal produsere skuffene for Caterpillar. I tillegg vil skuffene tidlig neste år få påmontert en Product link «track chip» som vil gi informasjon om hvor skuffen befinner seg.

- Vi vil nå tilby skuffene på modellene fra 311FLRR til Cat 340FL og på hjulgraverne M314F til og med M322F. Både grave-, pusse- og smallskuff vil leveres med Cat logo’en, sier senior produktsjef i Pon Equipment AS, Vilmundur Theodorsson.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078