23948sdkhjf

Brubakken blir ny Case-importør

Tar over Case Construction i Sør- og Midt-Norge

CNH Industrial og Brubakken AS har signert en kontrakt som gjør Brubakken til importør, selger og serviceleverandør av Case Construction-produktene i fra Sør- til Midt-Norge. - Vi er glade for å kunne offentligjøre at vi har kommet til enighet om en ny og spennende avtale som trer i kraft umiddelbart, sier Andrea Rapali, business director for Norden og Benelux-landene i Case CE.

A-K Maskiner

Etter en flying start etter å ha tatt over Case Construction i 2014, med flere påkostede Case-utstillinger og demoturneer de påfølgende årene, fikk ikke salgsorganisasjonen stabilisert seg skikkelig og nå har A-K Maskiner valgt å konsentrere seg om landbruksmarkedet igjen.

Nå sluttføres de siste detaljene for en ny importstrukturen med Brubakken, heter det i pressemeldingen fra Case Construction.

Dagenborg Maskin AS fortsetter å være Case-representanten fra Midt-Norge til Nord, noe de har gjort i 36 år mens Case-importører har kommet og gått.

Rapali forklarer at dette er en stor fordel for salg og service for deres produkter i Norge. Dette fordi Brubakken har bygget opp et sterkt rykte på service.

Brubakken er klar for å overta service og oppfølging for Case-maskinparken i Sør- og Midt-Norge som allerede eksisterer i dag. Brubakken som er kjent for merkene Jungby (hjullastere) i tillegg til KoneCranes, Kamas, JLG og Merlinum Forklift, for å nevne noen.

Hint på Dyrskun

Under Dyrskun i år fikk vi klare hint om at de var i ferd med å starte en større satsing inn mot anleggsmarkedet, men vi fikk ikke vite hva det var snakk om.

Full anleggsrange for Brubakken

Og nå med Case Construction i hus kan de tilby maskiner fra de helt lette til tunge maskiner inkludert dosere, gravere, veiskraper og den nye G-serien hjullastere.

1se1

10 servicepunkt og 60 servicebiler

Brubakken med hovedkonotor i Porsgrunn har bestemt at 10 av deres avdelinger rundt i landet skal bli servicepunkter for Case. I tillegg har importøren nå 60 servicebiler.

- Vår forretsningside er bygget på sterke merker og god service. Nå er vi spente på det nye aggenturet og har store forhåpninger for Case, forklarer Magnus Terje Vold, administrerende direktør i Brubakken AS.

Han vet at Case kan vise til imponerende salg rundt om i verden og at maskinene har godt rykte i Norge. Nå ser han frem til å serve både nye og eksisterende Case-kunder.

I nord er også Dagenborg Maskin fornøyde med avklaringen om ny importør:

- Det er veldig godt for Case-kundene i Norge at hele landet igjen er dekket med salg og service, forklarer Reidar Dagenborg, grunnlegger og eier i Dangeborg Maskin AS.

- Vi ønsker Brubakken velkommen som Case-importør i Norge, legger han til.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078