23948sdkhjf

Hun er ny administrerende direktør

Ingrid Therese Tjøsvold blir ny administrerende direktør i Lemminkäinen Norge.

I august kom Kalle Josefsson inn som midlertidig leder for Lemminkäinens virksomhet i Norge. Nå er det nå klart at Ingrid Therese Tjøsvold blir ny administrerende direktør i Lemminkäinen Norge, med oppstart 14. november. Det skriver Lemminkäinen i en pressemelding mandag kveld.

- Vi er glade for at Ingrid har takket ja til stillingen som administrerende direktør i Lemminkäinen Norge. Med hennes lange og brede ledererfaring er jeg sikker på at hun vil være en svært viktig bidragsyter i å styrke selskapet og vår posisjon i det norske markedet, sier Heikki Vuorenmaa, konserndirektør for asfalt i Lemminkäinen Group.

Mange husker kanskje Tjøsvold fra Mesta. Hun var i en periode direktør for Mesta og Tetnes Holdings-eide Yours (som etterhvert ble hetende Bulder).

Nå kommer hun kommer fra stillingen som administrerende direktør for RenoNorden Norge. Før dette var hun direktør for Business Support i Mesta, med blant annet ansvar for HR, IT, kvalitet, innkjøp, kommunikasjon og Mestas virksomhet i Sverige. Tjøsvold var også leder for Mesta Drift AS i perioden 2006 til 2011. I tillegg har hun hatt omfattende lederansvar i selskaper som Rieber og Søn ASA og Hansa Borg Bryggerier AS.

- Jeg gleder meg til å bli leder for Lemminkäinens virksomhet i Norge, og ser fram til å ta tak i oppgavene som venter. Ikke minst ser jeg fram til å bli kjent med selskapet og alle som jobber i Lemminkäinen Norge. Jeg ser et stort potensiale i å styrke vår posisjon i et krevende, men voksende marked, sier Tjøsvold.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063