23948sdkhjf

Skal selge 150 Cat gjennom Felleskjøpet

Granlund skal sørge for support for landbruket, det kan komme til å lønne seg

Jon Granlund har vært selger for Pon Equipment i Oslo-området siden 2009, nå blir han Pon Equipments viktigste støttespiller inn mot Felleskjøpet.

Det vil i praksis si at han kommer til å bistå Felleskjøpets selgere og representere kontaktpunktet og support der det blir nødvendig.

Og det kan slumpe innom at han får nok å gjøre med de slagsmålene som nå er satt.

150 i 2018

Felleskjøpets andel av kompaktsalget skal nå 60 til 70 maskiner før dette året er omme tror han. Det første året har Felleskjøpet tatt opp en lagerbeholdning, noe som nå skal bygges ned.

Men i løpet av 2018 håper han og et samlet Pon-team på å levere 100 enheter til Felleskjøpet Agri og 50 enheter til Felleskjøpet RA, 150 maskiner altså.

Det var i januar 2016 at samarbeidet mellom Cat-importøren og landbruksgiganten ble en realitet.

En bondeflørt

Med på Felleskjøpets messe hadde Granlund blant annet med seg en svært jordbruksvennlig Cat 908M HighFlow (126 liter i minuttet) med landbruksdekk og U-skjær fra Tokvam.

Granlund og produktsjef på kompaktmaskiner, Stian Zachariassen, gjorde et forsøk på å få bøndene til å se fordelene med en bæremaskin som er bygget for mye vekt foran. Den er ideel med skjær og snøfres, og utstyr som krever mye hydraulikk.

– Dette er maskinen som gir mest olje i sin klasse, forklarte Zachariassen.

Ballespyd

Ute ved hovedinngangen hadde de parkert kompaktlasteren Cat 262D med egenvekt på 3600 kilo og løftekapasitet på 1250 kilo og har oljeflyt på 86 liter i standardversjon eller 121 liter i HighFlow-versjon. Det var også et rent frieri mot jordbruket siden maskinen ble vist med «ballespyd» for å løfte rundballer.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093