23948sdkhjf

Mählers tar over alt salg av Rasco i Norge og Sverige.

Etter åtte års virksomhet i Norge og tre år i Sverige tar RASCO det neste skrittet for å sikre seg flere markedsandeler i Norge og Sverige.

I februar 2018 signerte Rasco en eksklusiv distribusjonsavtale for Sverige og Norge med Mählers, den velkjente svenske produsenten av snøploger.

Merket har hatt åtte års virksomhet i Norge og tre år i Sverige. Det er tidligere Bulder som har hatt agenturet.

Rasco er en av Europas største produsenter av profesjonelt utstyr for veivedlikehold.

Rascos marked spenner fra Canada til Kina, inkludert hele Europa. SOLID og Liquid, to av Rascos typer lastebilmonterte spredere har ivaretatt veier i Skandinavia i mange år.

Mählers som er en meget spesialisert produsent av front-�? og sideploger for lastebiler og veiskraper skal passe godt sammen med Rasco står det i pressemeldingen.

Roar Wehn, salgssjef hos Mählers, er trygg på at Rascos produkter holder det de lover:

- Vi kjenner allerede til noen av Rascos produkter fra tidligere, og vi vet at de holder god kvalitet. Etter å ha snakket med noen av kundene som bruker produktene i dag, og med nøkkelpersoner hos Rasco, ble vi overbevist om at dette var noe vi ønsket å komplettere produktutvalget vårt med.

- Mählers er Nordens største produsent av utstyr for vintervedlikehold av veier for lastebiler, men de siste årene har vi fått stadig flere spørsmål om produkter som vi ikke har i vår egen portefølje. Avtalen med RASCO betyr at vi nå blir totalleverandør for både sommer-�? og vintervedlikehold av veier, forteller Wehn.

Helårs

RASCOs filosofi er helårsvedlikehold av veier. I tillegg til de nevnte sprederne, består RASCOs portefølje av ulike typer snøploger, gressklippere, feiemaskiner og veivaskere, som alle blir tilgjengelige via Mählers’ distribusjonsnettverk.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063