23948sdkhjf

Tar med seg Case på Vei og Anlegg:: Ingen tvil om at Brubakken mener alvor

"Case Construction blir vårt største brand innen tre år"

Brubakken har bare så vidt kommet i gang med Case Constructions anleggsmaskiner, på arket startet de opp i november og den første kundemaskinen ble levert til Tellefsen i uke 14. Noe som illustrerer dette er deres stand på Vei og Anlegg.

Det ble bestilt før de fikk Case-agenturet og tanken var å stille ut en Ljungby-hjullaster. Så om det virker i overkant kompakt med tre Case-maskiner i tillegg, så vet dere altså grunnen til det.

Ruller inn med G-serien

Hjullasterne i G-serien er den produktserien som ble lansert sist fra Case Construction. Den strekker seg fra 10 til 26 tonn.

15-tonneren 721G XT ble vist frem på Case og Ivecos Stralis X-Way Off-Road arrangement på Herstua Grus denne uka.

– I forbindelse med lanseringen gis det fire års garanti og gratis Site Watch, forklarer Jon Berntsen.

Han supplerer at flåtestyringssystemet gir oversikt over posisjon, ytelse og vedlikeholdsbehov til kunde og til verksted og at det er gratis i hele fireårsperioden.

Førerhyttene vil nok bli lagt merke til tror han, de er helt nye på G-serien og har store hele vindusflater med god sikt.

Berntsen vet også at Case-hjullasterne klarer seg godt i sammenlikning med konkurrentene på tipplast.

Interessant 25-tonns korthekk

Brubakken gjør «alt riktig» og tar med seg to korthekkmaskiner på messa, ikke minst den interessante XC245DSR på 25 tonn. Både den og den lillebroren CX145SR kan leveres med monobom, langt understell og med eller uten doserblad.

Abonner på AnleggsMagasinet

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11