23948sdkhjf

2 store nyheter fra Portafill på Hillhead: Ny konknuser og grovsikt

Nord-Irske nylanseringer fra erfaren familiedrevet produsent

Den Norske forhandleren, Mineralteknikk, opplyser at Portafill presenterte to etterlengtede nyheter under Hillhead messen.

Produsert i Nord-Irland Nord-Irland er i dag blitt hovedsete for ett utall produsenter av mobile sikte- og knuseverk. I dag regnes det med at så mye som 80-90% av denne typen maskiner på verdensbasis produseres og eksporteres herfra, ifølge Mineralteknikk.

En av disse produsentene er Portafill, som har lang erfaring med eksport av kompakte sikteverk produsert i egne lokaler i Tyrone i Nord-Irland. Selskapet er familiedrevet av familien Rafferty, i dag 2. generasjon. Familien har likevel lenger erfaring enn som så, og etablerte og drev før dette selskapet Masterscreen som solgte mange maskiner i Norge på 70 og 80-tallet. Masterscreen ble senere solgt til Nordberg før Portafill ble etablert i 1993.

Ny mobil konknuser på 23 tonn

Den nye MC8 konknuseren skal egne seg spesielt godt for entreprenører som har behov for enkel flytting og transport på veier med lav vektklasse. Verket leveres med en 4,5m3 matelomme og en Normine konknuser med inntaksåpning på 750mm. Dette vil gi en kapasitet med høykvalitets masser på mellom 100-150 t/t, alt etter inngående masse og spalteåpning. Det kan også tilbys en del flere tilleggsvalg/opsjoner for skreddersøm av maskin tilpasset den enkelte kundes behov. Maskinen skal være enkel å betjene og har lavt brukergrensesnitt som er lett forståelig. I tillegg kan maskinen styres fullt ut på fjernkontrollen. Den nye hengesikten er utviklet slik at den og passer både på den nye konknuseren, og på kjeftknuseren 9000JC som ble presentert ifjor Dette gjør at kunden kan skifte siktekassen mellom grovknuser og finknuser selv.

Ny mobil grovsikt på 21 tonn

Den nye MR6 grovsikten blir storebror til den velkjente 5000CT som er godt etablert i det Norske markedet. Den egner seg og spesielt godt for entreprenører som har behov for enkel flytting og transport på veier med lav vektklasse. Verket leveres med en romslig 7m3 matelomme, og en siktekasse på 1,3 x 4,2m. Dette skal gi god kapasitet for sikting av sand, grus, pukk, jord og andre masser. Det kan også tilbys en del flere tilleggsvalg/opsjoner for skreddersøm av maskin tilpasset den enkelte kundes behov.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078