23948sdkhjf

consto anlegg:: Vil ha hele Midt-Norge som arbeidssted

Etablerte seg i Midt Norge i fjor - nå bygges organisasjonen og kommer sørover

Consto Anlegg etablerer selskap i Midt-Norge og Kari Mette Busklein (49)er tilsatt som daglig leder i det nye selskapet.

Skal ansette flere

Hennes første oppgave blir å bygge opp organisasjonen med flere medarbeidere. Fra starten av får Busklein med seg Alexander Korssund, som i dag er prosjektleder i Consto Anlegg Nord.

- Dette var en mulighet jeg ikke kunne la gå fra meg. Jeg ble fristet av å få være med og bygge opp et selskap helt fra starten. Det blir spennende å komme tilbake til anleggsbransjen, en bransje jeg trivdes veldig godt i, sier Kari Mette Busklein.

Etter å ha kontrahert sitt første prosjekt i Trøndelag, etableres Consto Anlegg Midt AS for å ivareta virksomhet i dette området. Consto Anlegg Midt vil ha hele Midt-Norge som arbeidssted - og er allerede godt i gang.

Første midt-oppdrag

I fjor sommer fikk Consto Anlegg Nord sammen med byggselskapet Consto Midt-Norge oppdraget å bygge 2,4 kilometer ny fylkesvei (fv 17) mellom Østvik og Beistadsundet i Trøndelag. Kontraktssummen er på nærmere 90 millioner kroner ekskl. MVA. I september startet arbeidet, og ferdigstillelse er ultimo oktober 2019.

2019: Vi etablerer oss i Syd og Vest

Adm. dir. i Consto Anlegg AS, Thorbjørn Eng, sier etableringen i Midt-Norge er strategisk viktig.

- Vi er allerede godt etablert på Østlandet og i Nord-Norge, og vil i løpet av 2019 også etablere virksomhet i Syd- og Vest-Norge. Sammen med virksomheten i Midt-Norge, vil vi innen kort tid bli en konkurransekraftig og attraktiv aktør i anleggsmarkedet på landsbasis, sier Eng.

Abonner på Anleggsmagasinet

Kari Mette Busklein (49):

Busklein kommer fra stillingen som teknisk sjef i Norsk Kylling AS, og har tidligere ledererfaring fra selskapene Børset & Bjerkset Entreprenør AS, Reinertsen og Franzefoss. Hun er født og oppvokst på et småbruk på Rognes, er utdannet bergingeniør fra NTNU og har en Master of management fra BI.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11