23948sdkhjf

JCB sitedumper får Hammerglass som standard

Markedet positivt - JCB skal følge opp med flere modeller.

Den engelske entreprenørgiganten JCB skal begynne med å tilby uknuselig Hammerglass som standard i førerhuset til deres Site dumper. Samarbeidet har foregått i stillhet i fire år, mens Hammerglass og JCBs ingeniører samarbeidet om utforming og produktutvikling.

For Hammerglass betyr JCBs ordrer en betydelig økning i både omsetning og personal.

Hammerglass AB i Förslöv har utviklet uknuselige løsninger for anleggsmaskiner i 9 år og er i dag en leder i Europa på sitt felt. Selskapet som prioriterer kvalitet og sikkerhet har investert nesten 20 millioner SEK i produktutvikling, testing,sertifisering og patent. Resultatet av utviklingsarbeidet er at det nå finnes beskyttende glassløsninger for de fleste gravemaskiner og lastere på markedet - både nye og brukte.

- Vi vil øke gradvis, men vi regner med å ansette noen flere personer i produksjonen, takket være JCBs engasjement. JCB har fått positiv feedback fra markedet og vi har fått tydlige signaler om at de planlegger å følge opp med flere modeller. Nå har vi tatt lederskjorten i en nisje som til slutt kan omsette store volum, så vi ser på dette som starten på en lang og spennende reise, forteller adm dir. i Hammerglass AB Bengt Nilsson.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125