23948sdkhjf

Her står det første i Norge

Et sikteverk av typen RM MSC8500M 3D, står ferdig satt opp på Anleggsgruppens tomt på Røyken Næringspark.

Produsenten av mobile sikteverk Maximus fra Dungannon i Irland har vært eid av RM Group siden 2018, hvor de kjøpte 75 prosent.

Rubble Master har i denne perioden jobbet med å få inn deres produksjonsmetode og kvalitetskontroll.

I fjor kjøpte Rubble Master resten og nå er alle verkene til Maximus brandet Rubble Master.

De får da også den karakteristiske gulfargen til de kompakte knuserne fra Østerrike.

Dermed er både den røde fargen, og Maximus-navnet historie. Selve fabrikken i Irland vil bære navnet RM Rungannon.

Velkjente komponenter

- Vi har akkurat fått inn en av de nye maskinene, dette betyr for oss at Rubble Master samkoordinerer produksjon i Østerrike og Irland, dvs vi vil få se komponenter og styresystemer som vi kjenner godt fra knusere i sikteverkene, forklarer Paul Håkon Endresen i Anleggsgruppen.

Salg og utleie

Maskinen er en 8,5 kvadrats finsikt, tre dekker som kan gi fem fraksjoner. En god modell for Norge, tenker Endresen som skal tilby maskinene både for salg og utleie.

Denne har fjernkontroll, automatikk på galleret, justerbar siktvinkel (hvor langt det skal gå opp i siktekassen) og Cat-motor, for å nevne noe.

- Anleggsgruppen har til nå kun tatt inn kompakte knusere fra Rubble Master fordi vi har kjent til at endringer vil komme etter RM overtok Maximus, forklarer Endresen.

- For oss er det viktig merkevarebygging, legger han til.

Sikter og stackere

Men nå er det flere mobile sikteverk og stackere med RM-branding på vei til Norge. Store og små grovsikter kommer utover i tillegg til flere nye knusere.

- Med kvalitetsfokuset i produksjon og sluttkontroll til Rubble Master, kan vi så og si sende maskinene rett ut til kunden, forklarer han.

Fordelen i at det får like komponenter i f.eks styresystem og at flere deler vil passe begge gjør livet som importør lettere også.

- Det er blant annet derfor har vi ikke tatt inn andre screen-merker, forklarer Endresen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.126