23948sdkhjf

Skal bli ledende innen asfalt

I går 1. april fikk Peab 1 700 nye medarbeidere.

PPGjennom oppkjøpet av finske YITs asfalt-, pukk- og grusvirksomhet i Norden, utvider Peab sin virksomhet – først og fremst i Norge og Finland, forteller Peab i en pressemelding.

I dag, 1. april, får Peab 1 700 nye medarbeidere.

Gjennom asfaltvirksomheten blir også Danmark et nytt land i Peab-konsernet.

Gjennom ervervet av asfalt-, pukk- og grusvirksomheten fra YIT, befester Peab sin posisjon som Nordens samfunnsbygger. Oppkjøpet ble gjort kjent sommeren 2019.

I tillegg til lokal tilstedeværelse på flere steder over hele Norden og 1 700 nye medarbeidere, øker produksjonskapasiteten med 63 asfaltverk og cirka 200 grustak. Nærheten til kundene, med fire forretningsområder som samarbeider, gir god samhandling, raske leveranser og redusert transport, skriver de videre i pressemeldingen.

Skal bli ledende innen asfalt

− Gjennom vår lokale tilstedeværelse på mange forskjellige steder i fire nordiske land, vil vi med vår størrelse, styrke og kompetanse, bli en ledende asfaltaktør. Kjøpet gir fantastiske muligheter for synergieffekter og utvikling, både innenfor produksjon, legging og gjenvinning av asfalt. For eksempel ønsker vi å jobbe med ECO-asfalt i alle landene, sier Håkan Jacobsson, administrerende direktør i Peab Asfalt.

Mål om å bli ledende på pukk, grus, betong, transport, maskin og gjenvinning

− Sammen skaper vi forutsetninger for at Peab kan samarbeide tett med kunder og samarbeidspartnere over hele Norden. Gjennom kompetente medarbeidere og strategisk beliggende grustak, får vi muligheten til å utvikle Peab og Swerock, med et fortsatt sterkt fokus på bærekraft. Mye energi vil legges i å videreutvikle våre segmenter Pukk og Grus, Betong, Transport og Maskin samt Gjenvinning, med et mål om å bli ledende i Norden. Nå gleder vi oss til å ønske våre nye medarbeidere velkommen, sier Håkan Wifvesson, administrerende direktør i Swerock.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.143