23948sdkhjf

Inngår ny utstyrsavtale på tunnelutstyr

Veidekke Anlegg inngår strategisk samarbeidsavtale med Tunnel Support AS om innleie av tunnelutstyr.

Veidekke Anlegg inngår strategisk samarbeidsavtale med Tunnel Support AS om innleie av tunnelutstyr. Dette melder AMV på sine FB-sider.

Tunnel Support AS er et utleieselskap som eies av AMV AS. Selskapet er en totalleverandør av utrustning til tunneldrift og har i dag en moderne utstyrspark som baserer seg på AMV’s produktportefølje. Selskapet er idag etablert både i Norge og Sverige.

Avtalen er inngått for å øke fleksibilitet, tilgang og forutsigbarhet på utstyr for begge parter. I avtalen ligger det også en forpliktelse for et økt fokus på standardisering og utvikling av nytt innovativt utstyr til bransjen, forklarer AMV på sine FB-sider.

- Vi er stolt over at Veidekke velger Tunnel Support som en samarbeidspartner for denne type utrustning. Det er en tillitserklæring mot både Tunnel Support og AMV for de produkter som vi leverer i markedet. Vi ser frem til et godt samarbeid i tiden fremover, skriver AMV på sine facebooksider.Avtalen innebefatter at Tunnel Support AS er leverandør av utleie utstyr til Veidekke bestående av:

3 Boms Tunnelrigg
Sprøyterobot
Injeksjonsrigg / Injeksjonsskid
Arbeidsplattform
Renseanlegg
Frontlaster

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.126