23948sdkhjf

Seabrokers Havnekraner blir Sany-importør

Etter Seabrokers Havnekraner på Forus inngikk avtale med Sany om å bli deres forhandler for godshåndteringsutstyr i Norge, har de nå inngått avtale om også å bli forhandler av anleggsmaskiner.

I porteføljen får de dermed gravemaskiner, hjullastere, demoleringsmaskiner og materialhåndteringsmaskiner i tillegg. Det er nå bestilt en rekke demomaskiner som kommer til deres nye lokaler i Vestre Svanholmen 5 på Forus og allerede i juli kom de første.

(Sany ble tidligere importert av Hardnord fra 2008 til 2018)

Hårete mål

Ommund Vareberg, daglig leder i Seabrokers Havnekraner forteller til Anleggsmagasinet at de har tenkt å utfordre bransjen litt.

- Vi må jo bruke litt tid, men i løpet av en fem- seks år har vi mål om å ta 10 til 15 prosents markedsandel.

Det er jo hårete mål innrømmer han, men legger til at de har en eier i ryggen som også har det. Det familieide konsernet omsetter for en drøy milliard kroner i året og her ser man potensialet.

Fra egne rekker og nyansatte

- Vi er kun 10 ansatte i Havnekraner, men søsterselskapet Seabrokers Fundamentering teller 75 ansatte, forteller han.

Og her er det folk som kan maskiner og dyktige mekanikere som de skal dra nytte av, men i tillegg skal nettverket utvides ytterligere. De har allerede ansatt Tor Arne Vigre som salgssjef for anleggsmaskiner, han startet den 2 juni. I tillegg har de ansatt en key account manager og nye mekanikere er på vei inn.

- Vi har solgt to maskiner allerede og de leveres i løpet av august.

Planen er å fokusere på Sør-Vest det første halvåret, men det er allerede henvendelser fra hele landet.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.141