23948sdkhjf

Ny daglig leder i Norsecraft Geo AS

Han kommer fra det globale konsulentselskapet Capgemini hvor han blant annet har jobbet som Director innenfor det grønne skiftet og digital transformasjon.

Ellef Kure (48) er ansatt som ny daglig leder i Norsecraft Geo AS fra 1 september, står det i en pressemelding.

Han kommer fra det globale konsulentselskapet Capgemini hvor han blant annet har jobbet som Director innenfor det grønne skiftet og digital transformasjon. Han har tidligere vært daglig leder for selskapet Tocircle Industries AS. Kure har bakgrunn som Sivil Ingeniør fra NTNU i Trondheim og en master i management fra BI.

«Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben som daglig leder i Norsecraft Geo AS. Jeg ser at selskapet har et stort potensial med produkter og kompetanse som er ledende innen det digitale skiftet bygg og anleggsbransjen er inne i» uttaler Ellef Kure.

Videreutvikles

Hans Ellingsen vil konsentrere seg om videreutvikling av Norsecraft konsernet med spesielt fokus på oppkjøp og utvikling av nye forretningsområder.

«Vi er svært glade for at Ellef takket ja til jobben som leder av Norsecraft Geo AS. Han har en veldig allsidig og spennende bakgrunn som passer veldig godt inn i Norsecraft Geo sin kultur og fremtidige planer. Jeg ser frem mot et tett og godt samarbeid med Ellef» sier avtroppende Daglig leder i Norsecraft Geo AS – Hans Ellingsen.

Norsecraft GEO AS:

Norsecraft Geo AS er spesialister på maskinstyring og er eksklusive forhandler av Topcon sine maskinstyringssystemer til all typer anleggsmaskiner. I tillegg leverer Norsecraft Geo AS måleinstrumenter fra Sokkia og håndholdte laserskannere fra Geoslam samt programvare løsninger innen massebalanse, Virtual Digital Construction og BIM. Selskapet har 18 ansatte.

Norsecraft konsernet består i dag av fire selskaper som leverer tjenester og produkter innen bygg og anleggsbransjen i Norge og Sverige, med til sammen ca. 50 ansatte.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.141