23948sdkhjf

Opplevelsesrik dag for barn i alle aldre på Transport 2011

Leopard-tanks fra Forsvaret, trailer fra Biler 2, knøttecross og skattejakt er noe av det du kan oppleve på familiedagen til Transport 2011.

Transport 2011 er en fagmesse med fokus på bransjen. Når vi likevel åpner opp for alle lørdag 10. september er det fordi vi vet at interessen er stor, særlig blant barn, for alt som har med lastebiler og store kjøretøyer å gjøre. "Når vi først har Forsvaret her med Leopard 2-tanksen sin, promotraileren til Biler 2 og hundrevis av andre kjøretøy, har det vært naturlig for oss å åpne opp for publikum", sier prosjektsjef Trond Andersen i en pressemelding.

Lørdag på messen er lastet med aktiviteter for barn i alle aldre:

  • Trailer fra Biler 2. Tegnekonkurranse med premier og filmvisning i traileren.
  • Skattejakt
  • Utendørs Knøttecross
  • Veteranbiler
Forsvaret kommer med Leoparden sin

Forsvaret er også tilstede på messen. På standen deres kan man oppleve start og brumming med Leopard 2 og se mange av Forsvarets kjøretøy. I opplevelsesteltet kan man ta en prat med soldatene, smake på feltrasjon samt se film og utstyr.

Trond Andersen er sikker på at barna kommer til å få en super dag på messen. "Personlig var jeg ekstremt fascinert av store kjøretøy da jeg var liten og sånn sett er det en guttedrøm som går i oppfyllelse her på Transport 2011. Jeg er sikker på at jeg ikke er alene om denne entusiasmen og gleder meg til å møte mange andre på familiedagen" avslutter Andersen.

Messen Transport 2011 arrangeres på Norges Varemesse i Lillestrøm i perioden 8.-10. september, av Norges Lastebileier-Forbund, NHO Transport og Bilimportørenes Landsforening i samarbeid med Norges Varemesse.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094