23948sdkhjf

RETRO: Sjåfør tok hevn på arbeidsgiver

Kanskje frøys han? Fjernet GPS´en, kjørte til dieselen tok slutt og tok toget hjem.

Takk alle lesere! Denne uken har vi nærmet oss rekord på Tungt. Saken om lastebilsjåfører som fryser er vår tredje mest leste sak ever. 

Jeg tror det sier litt om at komfort og HMS og trivsel ikke skal undervurderes. Jeg er selv en frysepinn - og føler meg slett ikke alene lenger.

Det jeg lurer litt på er om også denne karen i saken under  frøys? Han ble nemlig hovedperson i Tungts nest mest leste sak noensinne. Tipper mange husker denne :)

Har du stories i samme gate - tips oss da.

FØRST PUBLISERT 1.12. 2015 av Svein-Ove Arnesen:

"En av tirsdagens store sjåfør-snakkiser var om en dansk sjåfør som etter sigende var sporløst forsvunnet sammen med vogntoget han kjørte i Belgia.

Ingen hadde hørt noe fra ham siden mandag kveld, hans telefon var avslått og gps-trackeren i bilen ble funnet i en søplebøtte i Belgia. Etterlysningen har gått på sjåførgrupper over hele skandinavia tirsdag.

- Jeg har det bra

Tirsdag kveld kan man dog registrere at det originale vedlegget er fjernet fra facebook og at sannheten fremstår som noe annerledes.

Den «bortførte» danske sjåføren skriver nemlig tirsdag kveld at han har det bra. Han har selv kastet gps-trackeren ut av bilen og kjørte til dieselen tok slutt. Deretter tok han toget hjem.

Han skal ha gjort dette fordi lastebileieren han kjørte for ikke hadde utbetalt penger han hadde utestående og at han ikke ville bli snytt.

Han skal videre ha informert lastebileieren om at han tog toget hjem og hvorfor. Deretter skal lastebileieren selv ha sendt ut den mye omtalte etterlysningen for å få hjelp av europeiske sjåfører til å finne igjen bilen han ikke ante hvor stod.

Delte meninger

Sjåføren får en del positiv feedback på danske sjåførgrupper etter hendelsen. Vi skal ikke moralisere, men refererer en kommentar fra en svensk sjåfør: "Dette beviser for femtiellevte gang at man ikke skal dele etterlysninger på facebook om det ikke kommer fra politiet."

Kilde: Tungt 2015

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079