23948sdkhjf

Vennesla Transport AS samler troppene

Fra 1. mai går Vennesla Transport AS over fra å være en «transportsentral» - til å bli et driftsselskap.

Omorganiseringen betyr i praksis at Vennesla Transport gjennom virksomhetsoverdragelse skal overta transportørvirksomhetene fra sine eierselskaper. Herunder alle ansatte, biler og annet materiell. Det betyr i tillegg at etter denne datoen skal all transportørvirksomhet som til nå har vært drevet i regi av eierne - være samlet i- og drives i regi av Vennesla Transport, skriver de i en pressemelding.

- Med dette tar Vennesla Transport sikte på å bli en enda mer effektiv samarbeidspartner og enda mer aktuell logistikkpartner, sier administrerende direktør, Stian Vere. Han peker spesielt på effektene av mer effektiv flåtestyring, både med tanke på økonomi og miljø.

Mer kostnadseffektivt innkjøp og drift av biler og materiell blir det også, siden man nå skal arbeide med en «felles lommebok».

Vennesla Transport AS driver transport på vei, disponerer ca 40 kjøretøy, har ca 50 ansatte og omsetter for over 80 millioner kroner per år. Vennesla Transport AS er en tradisjonsrik bedrift som er etablert i 1946 og har de siste årene gått fra å være en tradisjonell aktør innen transport, til også å tilby digitale transportløsninger både i forhold til sporbarhet og transportbooking, heter det i meldingen.

Gode norsk transporthistorier. Abonner på TransportMagasinet.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125